Jopox ohje

Kannuksen Ura käyttää Jopox toiminnanhallinta järjestelmää. Sieltä löytyvät kaikki oleelliset toiminnot mitä ryhmät tarvitsevat laadukkaan toiminnan järjestämiseksi mm. jäsenrekisteri, laskutus, harjoitus ja kilpailu tiedot sekä "pukukoppi", johon ilmoitetaan ja halutessaan kommentoidaan osallistumisista ryhmän harjoituksiin sekä kilpailuihin. Lisätietoja https://jopox.fi/

Jokainen toiminnassa mukana oleva henkilö täytyy lisätä Jopoxiin. Sitä varten tarvitaan seuraavat tiedot:

  • vanhemman nimi ja sähköposti osoite
  • lapsen nimi ja lapsen oma sähköposti osoite

Kun henkilö(t) on lisätty järjestelmään, niin lähetämme sähköpostiviestillä kutsun. Saatuasi kutsun klikkaa siinä näkyvää kutsulinkkiä, niin pääset määrittelemään salasanasi (käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoite) ja sen jälkeen pääset tutustumaan Jopox sivustoon ja pukukoppiin.

Täydentäkää omat sekä lapsen tiedot kuten syntymäaika, osoite ja puhelinnumero.

Älypuhelimeen voi ladata Play kaupasta Jopox sovelluksen. Siihen voi kirjautua edellä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jopox sovelluksen kautta on kätevä käydä tarkistamassa harjoitukset, kilpailut sekä ilmoittaa näihin osallistumisista. Nämä kaikki tiedot tallentuvat järjestelmään mikä auttaa toimijoita seuraamaan osallistumistilastoja.

Alle 16-vuotiaiden vanhempien täytyy käydä tekemässä lasten puolesta tietosuojahyväksyntä, jotta lapset tulevat näkyville pukukoppiin ja harjoituksiin osallistumiset voidaan käydä merkkaamassa.

Kannuksen Ura ry

Tilitoimisto LKT Oy
Tukkitie 4, 69100  KANNUS


Y-tunnus: 0218992-7