Maksamalla jäsenmaksun tuet Kannuksen Ura Ry:n toimintaa kuudessa jaostossa (hiihto-, jalkapallo-, pesäpallo-,salibandy-, suunnistus- ja yleisurheilujaosto).

Jäsenmaksuilla katetaan yhdistyksen pyörittämisestä syntyviä yleisiä kuluja, joita syntyy mm. lainsäädännön aiheuttamista velvoitteista. Tälläisia kuluja kertyy esimerkiksi tilitoimiston hoitamasta kirjanpidosta ja Jopox järjestelmästä (kotisivut, jäsenrekisteri, joukkueiden tapahtuma- ja treenikalenterit, laskutus jne.). Lisäksi on saatavilla jäsen etuja, jotka on nähtävillä oheisesta linkistä: Kannuksen Uran jäsenedut

Jaostot puolestaan kattavat toiminnastaan syntyviä kuluja keräämällä harrastajiltaan kausimaksuja.

Kaikkien seuran toiminnassa aktiivisesti mukana olevien urheilijoiden, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden tulee maksaa jäsenyys. Kannuksen Uran edustaminen yksilö- tai joukkuelajeissa edellyttää, että jäsenmaksu on maksettuna.

Tänä vuonna Ura ei enää laskuta jäsenmaksua, vaan jokaisen urheilijan tai perheen täytyy käydä itse maksamassa se alla olevan lomakkeen kautta. Jäsenmaksun maksaminen on toivottavaa myös muille seuratoimintaan osallistuville. Voit tukea Uran toimintaa maksamalla jäsenmaksun, vaikka et osallistuisikaan varsinaiseen toimintaan.

Maksuvaihtoehdot:

  • Jäsenmaksu - aikuinen (yli 15 v), 15 €
  • Jäsenmaksu - lapsi (alle 15 v), 10 €
  • Perhejäsenmaksu - perheen samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet, 40 €

Kannuksen Ura ry

Tilitoimisto LKT Oy
Tukkitie 4, 69100  KANNUS


Y-tunnus: 0218992-7