Edustus, Miehet, Ykköspesis

Ura - Alavuden Peli-Veikot  2 - 0

Lestijoki-areena

Ura peittosi Alavuden puhtaasti

Kannuksen Ura otti lauantaina Lestijoki-areenalla mittaa Alavuden Peli-Veikoista. Kotijoukkue nappasi miesten ottelussa lopulta selkeän voiton lukemin 2-0 (3-2, 6-2). Ura sai otteluun hyvän alun, kun Joel Salmela löi ajolähdöstä Aappo Savikosken kotipesään ja samalla Alavuden polttoheitto karkasi ohi kotipesästä, jolloin myös Eetu Isohanni pääsi kipittämään kotiin juoksun arvoisesti.Vieraat kuitenkin kuittasivat kotijohdon tasatilanteeksi toisessa vuoroparissa. Neljännen aloittavalla Tuomo Rautio löi jakson voittojuoksun ajolähdöstä ja Konsta Launonen juoksi kotiin.

Myös toiselle jaksolle Ura sai hienon alun, vaikka APV onnistuikin aloittavalla sisävuorolla lyömään yhden juoksun. Omalla lopettavalla vuorolla Severi Tikkakoski kiskaisi pallon kolmosjatkeelta maisemaan ja Mikael Mäkelä toi ensin juoksun ja Severi kiersi kunnarin. Tikkakoski toi tuplajuoksun Aappo Savikosken lyönnistä ja kun vielä Eetu isohanni onnistui kotiuttamaan Teemu Hollannin, niin Ura johti jaksoa jo 4-1. Ura onnistui vielä tekemään yhden juoksun toiseen sekä kolmanteen vuoroon ja vaikka vieraat neljännellä vuorolla onnistuivat yhden juoksun teossa, niin jakso silti Uralle juoksuin 6-2.

Ottelun aluksi e-pojat saattelivat kotijoukkueen kentälle ja jaksotauolla joukkue esiteltiin.

Keskiviikkona Ura matkaa Alavuden vieraaksi ja lauantaina Lestijoki-areenalle saapuu Ulvilan Pesä-Veikot