7
HEI
18.00
Edustus, Miehet, Ykköspesis

Ura - Simon Kiri  1 - 2

Lestijoki-areena

Ura taipui Simolle - pisteputki kuitenkin jatkuu

Keskiviikkona pelatussa ottelussa Kannuksen Ura-Simon Kiri oli mielenkiintoiset lähtöasetelmat - Ura ei ollut hävinnyt Kirille kertaakaan molempien joukkueiden nostessa vuonna 2019 Ykköspesikseen. Tällä kertaa Ura joutui kuitenkin taipuimaan Simolle 1-2 (2-6,13-0, 0-1).

Ottelun alussa Uran G-juniorit saattelivat ykköspesismiehistön kentälle ja Severi Tikkakoski palkittiin Ykköspesiksen kesäkuun kuukauden pelaajana.


Ensimmäisen jakson ensimmäisellä aloittavalla Simon ulkokenttä onnistui nollaamaan Uran sisäpelin ja omalla sisävuorollaan Simon Jussi Partanen puhkoi Uran ulkokenttää kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti. Partanen onnistui tuomaan vielä tuplajuoksun Joona Nousiaisen lyönnistä. Ensimmäisen vuoron jälkeen tilanne oli Kirille jo 3-0. Toisessa vuorossa Ura sai juoksuhanat auki, kun Aappo Savikoski ja Tuomo Rautio onnistuivat juoksun lyönneissä. Kuitenkin tasoittavalla vuorollaan Kiri onnistui myös kotiuttamaan kaksi kertaa ja vielä kertaalleen kolmannessa vuorossa, joten jakso kirille 2-6. Jossiteltavaa Uralle jäi sikäli, että Kirin ensimmäisestä viidestä juoksusta kolme näytti syntyneen räpylävirheiden seurauksena.

Jaksotauolla G-junnut esiteltiin ja esittelivät heittotaitojaan.


Toisella jaksolla nähtiin aivan toisenlainen Ura. Ensimmäisessä vuorossa Eetu Isohanni ja Tuomo Rautio löivät Teemu Hollannin ja Severi Tikkakosken kotipesään. Toisessa vuorossa ensimmäistä otteluaan Urassa pelannut Pattijoen farmipelaaja Eetu Suni puhkoi Simon ulkokenttää kunnarin arvoisesti ja vielä Eliel Koskela onnistui lyömään Sunille tuplajuoksun, joten kahden vuoron jälkeen Ura johti jo 4-0. Kolmannen lopettavlla Ura laittoi sitten tuulemaan ja vuorossa nähtiin peräti yhdeksän juoksua, joista kaksi oli kunnareita Eetu Isohannin ja Aappo Savikosken toimesta. Simo ei koko jaksolla onnistunut juoksun lyönnissä.

Supervuorolla Uran kohtaloksi koitui harhaheitto, kun Aleksi Patrikan tappoheitto karkasi ohi kolmospesältä ja Simon Julius Veittikoski toi juoksun. Tasoittavalla vuorolla Ura ei onnistunut saamaan edes kolmostilannetta, joten ottelu Simolle 1-2. Uran pisteputki kuitenkin jatkui ja Ura on onnistunut nappaamaan vähintään pisteen jokaisesta tällä kaudella pelatusta ottelusta.


Tilastot

1 - 2

Simon Kiri
2 - 613 - 00 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kannuksen Ura ry

Tilitoimisto LKT Oy
Tukkitie 4, 69100  KANNUS


Y-tunnus: 0218992-7