9
KES
18.00
Edustus, Miehet, Ykköspesis

Ura - Laukaan Urheilijat  2 - 0

Lestijoki-areena

Täydet kolme pistettä! - Laukaa kaatui kotona

Kannuksen Ura kaatoi keskiviikkoiltana Laukaan Urheilijat puhtaasti 2-0 (6-0, 10-0). Sekä sisä-, että ulkopeli onnistui lähes täydellisesti.

Otteluu ykköset hihaansa saanut Aleksi Patrikka puhkoi avausjaksolla Laukaan kenttää ja kiersi kolmannessa vuorossa kunnarin sekä onnistui kärkilyönneissä 100 prosenttisesti. Lisäksi muu keula Severi Tikkakoski, Aappo Savikoski ja Eetu Isohanni säesti loistavasti. Möys kotiutukset onnistuivat ja miestö kotiin löivät Patrikan kunnarin lisäksi Tuomo Rautio 2, Eetu Isohanni ja Severi Tikkakoski. Lisäksi yksi juoksu saatiin vapaataipaleella.

Uran peli ei hiipunet jaksotauolla ollenkaan ja sai luotua kärjestä paikkoja lyöjämörssäreille. Toisella jaksolla miestä kotiin löivät Eetu Isohanni 3, Tuomo Rautio 2, Joel Salmela 2 sekä Aleksi Alanko takakentän puhkaisulla 3.

Koko ottelussa Ura oli koko ajan niskan päällä ja kolmostilanteet kirjattiin luvuin 30-8. Ulkopelissäkin koko joukkue onnistui hyvin. Eliel Koskela sekä Severi Tikkakoski tekivät useita hienoja paloja ja Lauri Vuollo piti Laukaan Urheilijat kurissa.

Uran parhaana palkittiin Aleksi Patrikka ja kakkosella Eetu Isohanni.

- 30 kolmostilannetta ja hyvää ulkopeliä. Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja kolme pistettä tuli. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Koko joukkue suoritui ottelusta loistavasti ja pelattiin fiksusti. Tästä on hyvä jatkaa, Rekonen kertasi ottelua.

Uran riveistä puuttuivat Pattijoen B-poikien mukana keskiviikkona olleet Konsta Launonen ja Mikael Mäkelä. Tilalle tuli kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Antti Karjaluoto.

Otteluun saatiin ottaa nyt yleisöäkin ja sen huomasi heti tunnelmassa. Sunnuntaina jatketaan kotiottelulla Jyväskylän Lohea vastaan.

Tilastot

2 - 0

Laukaan Urheilijat
6 - 010 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista