Ilmoittautuminen Matalakankaan omatoimirasteille avattu.
SuunnistusJulkaistu: 28.04.2021 07.11

Ilmoittautuminen Matalakankaan omatoimirasteille avattu.

Oheisella lomakkeella voi ilmoittautua Kannuksen Uran omatoimirasteille. Valittavana on 3 rataa ja kaikki rastit sisältävä kartta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 5 € karttamaksu verkkopankin kautta. Sen jälkeen sähköpostiinne tulee ohjeet karttojen noutopaikalle sekä linkki karttatiedostoihin (pdf), joiden avulla voi itse tulostaa haluamansa kartan. Lomakkeen kautta voi ilmoittaa myös alle 16 vuotiaat osallistujat, jotka saavat kartan veloituksetta.

Kartan voi noutaa myös KitinVaparin kahviosta kahvion aukioloaikoina. Voit maksaa kartan myös KitinVaparissa paikanpäällä tasarahalla, Tyky- tai Smartum -seteleillä.

Maastossa suunnistusratojen alueella on tehty jonkin verran harvennushakkuita ja risusavottaa, joita ei ole päivitetty karttaan. Myöskin vettä on paljon rämeiden ojissa, joissakin hiekkakankaiden painanteissa ja vanhojen soramonttujen pohjille. Joten jos haluaa suhteellisen kuivin jaloin edetä, niin se kannattaa reitinvalinnoissa huomioida. Rastit ovat metsässä 9.5.2021 klo 18:00 saakka.

Suunnistus ja liikkuminen metsässä onnistuu hyvin omaehtoisesti, joten haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden hakeutua metsään yksin tai perheen kanssa.

Tervemenoa ja tervettä menoa metsään!

Lisätietoja kesän omatoimirasteista.

Tiedustelut sähköpostitse ura.suunnistus@gmail.com